SMA Gelderse Vallei

SMA Gelderse Vallei is een Sportmedisch centrum gelegen aan Willy Brandtlaan 10 in Ede.

Meer informatie over SMA Gelderse Vallei in Ede

NutriProfiel® is een voedingsadviesprogramma dat nu ook geschikt is voor sporters. Het programma houdt rekening met de individuele behoeften en doelen van sporters en helpt hen om een optimaal voedingspatroon te volgen. Daarnaast onderzocht de Eat2Run studie de invloed van voeding op buikklachten en peesblessures bij hardlopers. De resultaten van de studie tonen aan dat voeding een belangrijke rol speelt bij het voorkomen en behandelen van deze klachten. Verder wordt er in het artikel kort verwezen naar het Ziekenhuis Gelderse Vallei, waar men terecht kan voor meer informatie en hulp bij het verbeteren van de gezondheid.

Wil je weten wat SMA Gelderse Vallei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SMA Gelderse Vallei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SMA Gelderse Vallei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SMA Gelderse Vallei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar SMA Gelderse Vallei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SMA Gelderse Vallei

Bezoekers bekeken ook