Snackpoint De Korenbloem

Snackpoint De Korenbloem is een Cafetaria gelegen aan Korenlaan 17 in Bennekom.

Meer informatie over Snackpoint De Korenbloem in Bennekom

Snackpoint De Korenbloem is tijdelijk vanaf 29 september enkele weken geopend vanaf 16:00 uur in plaats van 12:00 uur vanwege een hernia operatie van Ed. Daarnaast hebben ze een nieuw spel waarbij je na iedere bestelling aan het rad kunt draaien en kans maakt op mooie prijzen. Ook wordt er elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo verloot door Foodticket. Je kunt ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip, waarbij je direct online kunt betalen met iDEAL. Als je liever je bestelling afhaalt, kun je deze ook eenvoudig en snel online bestellen en betalen. Voor vragen over allergenen kun je contact opnemen met Snackpoint De Korenbloem. Vanaf 1 juli 2023 wordt er een plastictoeslag berekend, maar tot die tijd worden de plastic snack- en fritesbakjes geleidelijk vervangen door suikerrietbakjes. De locatie van Snackpoint De Korenbloem is aan de Korenlaan 17 in Bennekom en de contactgegevens zijn 0318-430088 en cafetariadekorenbloem@gmail.com. Er zijn bezorgtijden en afhaaltijden beschikbaar.

Wil je weten wat Snackpoint De Korenbloem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackpoint De Korenbloem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackpoint De Korenbloem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackpoint De Korenbloem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Snackpoint De Korenbloem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackpoint De Korenbloem

Bezoekers bekeken ook