Snitselaar Bouw

Snitselaar Bouw is een Aannemer gelegen aan Postweg 187 in Lunteren.

Meer informatie over Snitselaar Bouw in Lunteren

Snitselaar Bouw is een allround bouwbedrijf en specialist in stallenbouw, vrije sector woningen en renovatie. Ze zijn persoonlijk betrokken bij hun klanten en hebben korte communicatielijnen, zodat klanten altijd vragen kunnen stellen. Het bedrijf bestaat in 2016 precies 100 jaar en heeft veel kennis en ervaring, ook van ambachtelijke bouwtechniek. Ze dragen deze kennis over op de nieuwe generatie vakmensen. Snitselaar Bouw staat voor kwaliteit, persoonlijkheid, teamwork en maatwerk. Ze hebben verschillende projecten gerealiseerd, zoals een vrijstaande woning in Hilversum, een werkloods in Overberg en een villa in Nunspeet. Snitselaar Bouw is aangesloten bij Bouwgarant.

Wil je weten wat Snitselaar Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snitselaar Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snitselaar Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snitselaar Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Snitselaar Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snitselaar Bouw

Bezoekers bekeken ook