Sociaal Restaurant "Aan Tafel"

Sociaal Restaurant "Aan Tafel" is een Familierestaurant gelegen aan Dorpsstraat 169 in Lunteren.

Meer informatie over Sociaal Restaurant "Aan Tafel" in Lunteren

Restaurant Aan Tafel is een restaurant waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en gezelligheid kunnen ervaren. Het restaurant biedt werkgelegenheid aan meerdere internationale vrijwilligers, waaronder kansarme jongeren. Zij helpen mee in de keuken en bediening van het restaurant. Daarnaast begeleiden ze Nederlandse jongeren uit het speciaal onderwijs die graag willen leren in de horeca. Het restaurant heeft ongeveer 35 zitplaatsen, waarvan een derde bedoeld is voor mensen die gezellig willen aanschuiven bij onbekenden of bekenden. Er zijn ook drie hostel kamers beschikbaar voor twee personen, ideaal voor fietsers op de Veluwe. De prijzen zijn laag gehouden, zodat iedereen zich een lekker etentje kan veroorloven. Het restaurant wordt gerund door Chris en Jeanine van Maanen, die al 25 jaar in Lunteren wonen en een gezinshuis en een stichting voor internationaal jongerenwerk hebben. Ze zijn enthousiast over dit nieuwe concept en kijken ernaar uit om mensen te ontmoeten. Men kan vrijblijvend een reserveringsaanvraag doen voor een speciale gelegenheid. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Sociaal Restaurant "Aan Tafel" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sociaal Restaurant "Aan Tafel" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sociaal Restaurant "Aan Tafel"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sociaal Restaurant "Aan Tafel" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sociaal Restaurant "Aan Tafel" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sociaal Restaurant “Aan Tafel”

Bezoekers bekeken ook