Sole d'Italia

Sole d'Italia is een Italiaans restaurant gelegen aan Molenstraat 110 in Ede.

Meer informatie over Sole d'Italia in Ede

Sole d'Italia in Ede is een pizzeria en restaurant dat momenteel op zoek is naar nieuwe medewerkers. Ze hebben speciale gerechten en acties die niet op de kaart staan, die je kunt vinden op hun Facebook of Instagram. Als je een speciaal verzoek hebt, kun je contact met hen opnemen. Bestellingen en reserveringen kunnen alleen telefonisch worden geplaatst. Hun openingstijden variëren, maar ze zijn op maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag 13 september zijn ze ook gesloten vanwege omstandigheden. Ze hebben ook een vakantiesluiting tussen maandag 25 september en vrijdag 6 oktober. Daarna zijn ze weer open op zaterdag 7 oktober. Hun adres is Molenstraat 110 in Ede en je kunt contact met hen opnemen via +31 318 611 650 of soleditalia@live.nl. Ze gebruiken cookies op hun website, maar je kunt je instellingen altijd aanpassen via de link in de footer.

Wil je weten wat Sole d'Italia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sole d'Italia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sole d'Italia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sole d'Italia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sole d'Italia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sole d’Italia

Bezoekers bekeken ook