Solidhome Group BV

Solidhome Group BV is een Bouwer van modulaire woningen gelegen aan Boylestraat 21A in Ede.

Meer informatie over Solidhome Group BV in Ede

Solidhome Group is een bedrijf dat duurzame prefab woningen bouwt voor vakantieparken, woningcorporaties en ontwikkelaars. Ze streven ernaar om efficiënt en tegen een marktconforme prijs te bouwen, zodat de woningen na 20 jaar nog steeds goed verhuurd kunnen worden. Ze bieden ook oplossingen voor gemeentes en ontwikkelaars die op zoek zijn naar tijdelijke woonoplossingen met de kwaliteit van een traditioneel gebouwd huis. De prefab woningen zijn duurzaam, voldoen aan de bouwvoorschriften en zijn CO2-neutraal. Solidhome Group biedt prefab recreatiewoningen aan die binnen een afgesproken tijd en prijs opgeleverd kunnen worden. Daarnaast bieden ze duurzame woonoplossingen voor gemeentes, woningcorporaties en ontwikkelaars, die snel geproduceerd en geplaatst kunnen worden. Het bedrijf is gespecialiseerd in slim, snel en solide bouwen en biedt co-creatie aan om de wensen van de klant te kunnen realiseren. Ze streven ernaar om elke opdracht een eigen identiteit te geven en unieke woningen te creëren die passen bij de behoefte en doelgroep. Door de eigen productie in hun fabriek kunnen ze de kwaliteit bewaken en de kosten onder controle houden. Solidhome Group is een betrokken en communicatief bedrijf dat graag meedenkt en heldere communicatie biedt. Ze streven ernaar om woningen te creëren waar huurders zich thuis voelen en graag willen terugkomen. Voor meer.

Wil je weten wat Solidhome Group BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Solidhome Group BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solidhome Group BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solidhome Group BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Solidhome Group BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Solidhome Group BV

Bezoekers bekeken ook