SPAR Otterlo

SPAR Otterlo is een Buurtsuper gelegen aan Dorpsstraat 4a in Otterlo.

Meer informatie over SPAR Otterlo in Otterlo

Sinds 2017 zijn Johan en Saron van Leijenhorst de trotse eigenaren van de SPAR in Otterlo. In 2018 is de winkel volledig verbouwd naar de Spar 3.0 formule. De winkel heeft een belangrijke buurtfunctie en trekt ook veel toeristen in het zomerseizoen. Naast dagelijkse boodschappen biedt de winkel ook lokale producten en souvenirs aan. De SPAR in Otterlo staat bekend om het lekkere brood, zowel ambachtelijk brood van Bakker Schreuder uit Uddel als zelfgebakken (stok)brood en lekkernijen. Daarnaast bezorgen ze ook boodschappen thuis in Otterlo, Wekerom en Harskamp. De winkel is lokaal betrokken en sponsort regelmatig activiteiten. Het assortiment varieert per winkel, dus het is belangrijk om te weten waar je je boodschappen doet. De winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 4a in Otterlo, met parkeergelegenheid voor zowel fietsen als auto's.

Wil je weten wat SPAR Otterlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPAR Otterlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPAR Otterlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPAR Otterlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar SPAR Otterlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPAR Otterlo

Bezoekers bekeken ook