Sport BSO De Thuisclub Ede

Sport BSO De Thuisclub Ede is een Kinderopvang gelegen aan Sportparkweg 22 in Ede.

Meer informatie over Sport BSO De Thuisclub Ede in Ede

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën op onze website en verzamelen persoonlijke gegevens, zoals jouw IP-adres. Deze gegevens worden ook gedeeld met derden. Dit gebeurt met jouw toestemming of op basis van individuele privacy-instellingen waarvoor jij toestemming moet geven. Je hebt het recht om alleen akkoord te gaan met essentiële functies en om jouw instellingen te wijzigen of in te trekken in onze privacy policy. Als je jonger bent dan 16 jaar, kun je niet instemmen met individuele opties en moet je toestemming vragen aan je ouders of voogd. Bij De Thuisclub staat het kind centraal en voelen kinderen zich thuis. We bieden opvang van goede kwaliteit, aangepast aan de behoeften van het kind, met aandacht voor hygiëne en gezondheid. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende creatieve en sportieve activiteiten en wij bieden opvangpakketten op maat, waaronder incidentele en flexibele opvang. De Thuisclub heeft meerdere locaties in Ede, Bennekom en Wageningen. De BSO steunt het Nationaal Fonds Kinderhulp tegen kinderarmoede in Nederland. Het kantoor van De Thuisclub bevindt zich in Utrecht.

Wil je weten wat Sport BSO De Thuisclub Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport BSO De Thuisclub Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO De Thuisclub Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO De Thuisclub Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sport BSO De Thuisclub Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport BSO De Thuisclub Ede

Bezoekers bekeken ook