Sport- en Preventiecentrum Physical B.V.

Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. is een Sportschool gelegen aan Vening Meineszstraat 7-7-A in Ede.

Meer informatie over Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. in Ede

Budo Academy Physical biedt een breed scala aan traditionele en moderne verdedigingssporten aan, zoals bewegingskunst, verdedigingskunst, breedte/recreatiesport, wedstrijdsport en traditionele krijgskunst. Het is een bekende en gerespecteerde sportschool in Ede en omgeving, met twee dojo's met vaste matten en bokszakken en een mobiele boksring in beide zalen. Ze hebben een professioneel docententeam en bieden uitgebreide lessen voor zowel jong als oud. De sportschool heeft een eenvoudig abonnementssysteem en leden kunnen verschillende disciplines beoefenen. Ze bieden ook gratis proeflessen aan, waarbij geïnteresseerden het contactformulier kunnen invullen. Budo Academy Physical heeft al meer dan 100 zwarte banders en hoger opgeleid en vraagt: "Are you next?". Ze hebben verschillende vestigingen in Ede, Veenendaal, Scherpenzeel en Ermelo. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via info@bapede.nl of administratie@bapede.nl.

Wil je weten wat Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport- en Preventiecentrum Physical B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sport- en Preventiecentrum Physical B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport- en Preventiecentrum Physical B.V.

Bezoekers bekeken ook