Sport- en Zwem BSO Knoet

Sport- en Zwem BSO Knoet is een Naschoolse opvang gelegen aan Langekampweg 6 in Ede.

Meer informatie over Sport- en Zwem BSO Knoet in Ede

Knoet is een sport- en zwem BSO in Ede die gelooft in mentale ontspanning door fysieke inspanning. Ze stimuleren sport en beweging omdat dit positieve effecten heeft op de gezondheid, leerprestaties, motorische vaardigheden en sociale ontwikkeling van kinderen. Bij Knoet staan de kinderen op de eerste plaats en is het belangrijk dat zij zich vrij en veilig voelen. Ook ouders moeten het gevoel hebben dat hun kinderen in een veilige omgeving worden opgevangen. Het team van Knoet bestaat uit 22 pedagogisch medewerkers met een sportieve opleiding. Kinderen worden ingedeeld in stamgroepen op basis van leeftijd, waar ze samen sporten en spelen. Bij de jongste groepen wordt vooral op spelenderwijs kennis gemaakt met verschillende sporten, terwijl de oudere groepen al basistechnieken leren. Knoet biedt ook zwemles aan, waarbij kinderen op een speelse manier leren zwemmen. Knoet zorgt ervoor dat kinderen plezier hebben, respectvol met elkaar omgaan, actief en creatief bezig zijn, sociaal en emotioneel betrokken zijn en ook nog eens nieuwe dingen leren. Het is meer dan alleen buitenschoolse opvang. Knoet heeft meerdere locaties in Ede en ouders kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Sport- en Zwem BSO Knoet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport- en Zwem BSO Knoet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport- en Zwem BSO Knoet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Zwem BSO Knoet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sport- en Zwem BSO Knoet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport- en Zwem BSO Knoet

Bezoekers bekeken ook