Sportcentrum Sunfit Ede B.V.

Sportcentrum Sunfit Ede B.V. is een Sportschool gelegen aan Verlengde Blokkenweg 18 in Ede.

Meer informatie over Sportcentrum Sunfit Ede B.V. in Ede

BODYBALANCE™ is een op yoga gebaseerde les die je geest, lichaam en leven zal verbeteren. Tijdens de les worden eenvoudige yoga-, Tai Chi- en Pilatesbewegingen gecombineerd met ademhalingsbeheersing. Instructeurs bieden opties voor beginners en je versterkt je hele lichaam. Na de les voel je je kalm en gecentreerd. Sunfit biedt verschillende abonnementen aan, waaronder één keer per week sporten voor €37,50 per maand en onbeperkt sporten voor €51,50 per maand. Daarnaast bieden ze ook faciliteiten zoals een Sunfitapp, trainingsschema's en gratis toegang tot een fysiotherapeut. Ze hebben ook speciale tarieven voor families en jeugd. Sunfit is gevestigd in Ede en het adres is Verlengde Blokkenweg 18, 6717 AD EDE.

Wil je weten wat Sportcentrum Sunfit Ede B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Sunfit Ede B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Sunfit Ede B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Sunfit Ede B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sportcentrum Sunfit Ede B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Sunfit Ede B.V.

Bezoekers bekeken ook