Sporthal De Peppel, Ede

Sporthal De Peppel, Ede is een Sportschool gelegen aan Peppelensteeg 1 in Ede.

Meer informatie over Sporthal De Peppel, Ede in Ede

Sport en bewegen zijn voor iedereen toegankelijk! Samen met gemeenten, onderwijs, zorginstellingen en verenigingen zetten wij ons dagelijks in voor een gezonde, vitale en sociale samenleving. Er staan verschillende activiteiten op de planning, zoals de SAM Buitenspeeldag op woensdag 14 juni in Ede, waar kinderen kunnen samen bewegen en spelen. Daarnaast is er elke woensdag het SAM Ouder en Kind Beweegfeest, waar jonge kinderen kunnen bewegen in de speelzaal van basisschool de Zuiderpoort. We bieden ook verhuur en accommodaties aan, zoals gymzalen, sportzalen, sporthallen, vergaderruimtes, leslokalen en het zwembad de Peppel. Ons team bestaat uit verschillende professionals, zoals buurtsportcoaches, vakdocenten bewegingsonderwijs, leefstijlcoaches en projectmedewerkers. Kortom, Sportservice Ede staat voor jou klaar om sport en beweging toegankelijk te maken.

Wil je weten wat Sporthal De Peppel, Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal De Peppel, Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal De Peppel, Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal De Peppel, Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sporthal De Peppel, Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal De Peppel, Ede

Bezoekers bekeken ook