Sportschool Herbert - BJJ, Grappling, Judo, Sambo

Sportschool Herbert - BJJ, Grappling, Judo, Sambo is een Sportschool gelegen aan Otterloseweg 18A in Ede.

Meer informatie over Sportschool Herbert - BJJ, Grappling, Judo, Sambo in Ede

Sportschool Herbert is een bloeiende gemeenschap voor Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ), Judo, Grappling, Sambo en Boksen. Opgericht door vader en zoon Herbert, biedt de sportschool een energieke atmosfeer waarin mensen elkaar ondersteunen en helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Met hun ervaring en talloze titels in verschillende kampioenschappen, zijn vader en zoon Herbert vastbesloten om hun passie voor de sport te delen en anderen te inspireren. Als partner van de IBJJF-organisatie worden de graduaties bij Sportschool Herbert wereldwijd erkend. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, bij Sportschool Herbert kun je jezelf uitdagen en groeien in een hechte gemeenschap. Ze bieden lessen voor kinderen en volwassenen in Ede, Veenendaal, Bennekom en andere steden in de omgeving. De lessen verbeteren motorische vaardigheden en ontwikkelen balans, coördinatie en flexibiliteit. Plan vandaag nog een gratis proefles en ontdek de voordelen van Braziliaans Jiu Jitsu bij Sportschool Herbert.

Wil je weten wat Sportschool Herbert - BJJ, Grappling, Judo, Sambo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschool Herbert - BJJ, Grappling, Judo, Sambo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschool Herbert - BJJ, Grappling, Judo, Sambo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Herbert - BJJ, Grappling, Judo, Sambo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sportschool Herbert - BJJ, Grappling, Judo, Sambo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschool Herbert – BJJ, Grappling, Judo, Sambo

Bezoekers bekeken ook