Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal is een Gezondheidsclub gelegen aan Weerdestein 377 in Ede.

Meer informatie over Sportschool Venendaal in Ede

Sportschool Venendaal is al 60 jaar actief in de gemeente Ede. Ze bieden zwemlessen aan en organiseren diverse fitness-activiteiten. Op de website en via social media zoals Facebook en Instagram worden updates en veranderingen gedeeld. Voor informatie over zwemlessen kunnen geïnteresseerden telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Daarnaast is de sportschool op zoek naar nieuwe teamleden voor verschillende sportieve activiteiten. Geïnteresseerden kunnen hiervoor ook een e-mail sturen naar het opgegeven adres.

Wil je weten wat Sportschool Venendaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportschool Venendaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportschool Venendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Venendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sportschool Venendaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportschool Venendaal

Bezoekers bekeken ook