Sportservice De Vallei

Sportservice De Vallei is een Sportcomplex gelegen aan Peppelensteeg 17 in Ede.

Meer informatie over Sportservice De Vallei in Ede

Sportservice De Vallei is een organisatie die zich inzet voor sport en bewegen in de regio. Ze werken samen met verschillende domeinen, zoals de overheid, cultuur, welzijn, gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Ze leveren lokaal maatwerk en ondersteunen programma's en activiteiten op het gebied van sport en bewegen, zoals buurtsportcoaches, gymonderwijs en leefstijlcoaching. Daarnaast adviseren en ondersteunen ze lokale sportverenigingen. In de Valleiregio bieden ze leefstijlcoaching en vakleerkrachten bewegingsonderwijs aan. Ze beheren ook twee topaccommodaties in Ede en zorgen voor het onderhoud van buitensportvelden. Sportservice De Vallei heeft verschillende powerbrands en campagnes, zoals SAM, waarbij de brede motorische ontwikkeling van kinderen centraal staat, en Lekker in je Vel!, gericht op gezond leven voor jongeren. Ze werken ook samen met andere organisaties in de regio Foodvalley om gezonde voeding en preventie te bevorderen.

Wil je weten wat Sportservice De Vallei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportservice De Vallei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportservice De Vallei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportservice De Vallei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sportservice De Vallei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportservice De Vallei

Bezoekers bekeken ook