Sportted

Sportted is een Sportwinkel gelegen aan Torenstraat 2 in Ede.

Meer informatie over Sportted in Ede

Bij SPORTTED, dé sportspecialist van Ede sinds 1972, slaag je altijd. Ze hebben een uitgebreid assortiment sportartikelen, van hockeysticks tot tennisrackets en van voetbalschoenen tot badslippers. Het team zorgt ervoor dat je tevreden de winkel uitloopt en biedt persoonlijke service. De kwaliteit van de producten is gewaarborgd en mocht er toch iets mis zijn, dan lossen ze het voor je op. SPORTTED heeft jarenlange ervaring, vele blije klanten en is altijd gericht op klanttevredenheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09:30 tot 17:30 uur, op vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Je vindt SPORTTED op Torenstraat 2 in Ede en kunt hen bereiken op het telefoonnummer 0318 61 83 33.

Wil je weten wat Sportted verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportted of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportted? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportted het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sportted reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportted

Bezoekers bekeken ook