Sportvereniging Harskamp

Sportvereniging Harskamp is een Voetbalclub gelegen aan Otterloseweg 12-B in Harskamp.

Meer informatie over Sportvereniging Harskamp in Harskamp

SV Harskamp is een voetbalvereniging waar plezier voor de spelers centraal staat. Ze streven ernaar om elke voetballer op zijn eigen niveau zo goed mogelijk te laten presteren. Ze hebben verschillende evenementen en activiteiten, zoals het Oktoberfest en een klaverjastoernooi. Daarnaast hebben ze een samenwerking met Pascalfysio en hebben ze een nieuwe kantine-upgrade gedaan. De club heeft ook een collectie van producten te koop, zoals polo's en t-shirts. SV Harskamp is opgericht in 1948 en heeft verschillende spelers in hun team. Ze hebben ook verschillende sponsoren en zijn actief op social media.

Wil je weten wat Sportvereniging Harskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Harskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Harskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Harskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sportvereniging Harskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Harskamp

Bezoekers bekeken ook