SpotYou

SpotYou is een Softwarebedrijf gelegen aan Jan Steenlaan 129 in Ede.

Meer informatie over SpotYou in Ede

SpotYou is een digitaal aanwezigheidsbord dat kan worden gebruikt ter vervanging of aanvulling van andere oplossingen. Het is niet alleen handig voor de receptionist, HR-afdeling, BHV-functionaris of beveiligingsorganisatie, maar ook essentieel voor het garanderen van veiligheid bij noodsituaties. De SpotYou app is praktisch en gebruiksvriendelijk, vooral bij het inschakelen van alarmsystemen en bij hybride werken. Het systeem is geschikt voor meerdere panden of vestigingen en kan de opslag van aanwezigheidsgegevens uitschakelen om alleen real-time data te gebruiken. Klanten zoals Ralph Stevens, Ger Visser, Wendy Kerselaers en Kees Jan Steur zijn erg tevreden over SpotYou. Ze prijzen de stabiliteit, handigheid en snelheid van het systeem. Voor vragen of afspraken kan er contact worden opgenomen via mail of telefoon.

Wil je weten wat SpotYou verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SpotYou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SpotYou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SpotYou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar SpotYou reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SpotYou

Bezoekers bekeken ook