St. Woord en Daad

St. Woord en Daad is een Kerk gelegen aan Fluitekruid 6 in Bennekom.

Meer informatie over St. Woord en Daad in Bennekom

In het artikel wordt gesproken over verschillende projecten en campagnes van Stichting Woord en Daad. Er wordt benadrukt dat ze betrokken donateurs hebben en dat ze werken aan verschillende thema's in verschillende landen. Er wordt ook genoemd dat ze partnerorganisaties hebben. Daarnaast worden er verschillende manieren genoemd waarop mensen kunnen deelnemen, zoals het starten van een eigen actie, voor sponsors, voor ondernemers, voor kerken, voor scholen, voor vrijwilligers en voor fondsen. Aan het einde van het artikel wordt de mogelijkheid gegeven om je in te schrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief en worden de contactgegevens van Stichting Woord en Daad gegeven.

Wil je weten wat St. Woord en Daad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Woord en Daad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Woord en Daad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Woord en Daad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar St. Woord en Daad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Woord en Daad

Bezoekers bekeken ook