Stadscafé Oscar

Stadscafé Oscar is een Restaurant gelegen aan Oude Kerkplein 20 in Ede.

Meer informatie over Stadscafé Oscar in Ede

Stadscafé Oscar in Ede is een gezellig café waar je terecht kunt voor lunch, borrel, diner of High-Wine. Op zaterdag is reserveren mogelijk vanaf 4 personen voor de lunch. Op zondag is het café geopend voor de lunch tot 17:00 uur. Voor groepen groter dan 9 personen kun je een voorstel op maat aanvragen via e-mail of telefonisch contact opnemen. Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Het team van Stadscafé Oscar streeft naar gezelligheid, service en kwaliteit. Ze serveren heerlijke gerechten en hebben een uitgebreide lunchkaart. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van een High-Wine. Het café heeft een gezellige bovenverdieping die geschikt is voor feestjes en bijeenkomsten. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website van Stadscafé Oscar.

Wil je weten wat Stadscafé Oscar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadscafé Oscar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadscafé Oscar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadscafé Oscar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Stadscafé Oscar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadscafé Oscar

Bezoekers bekeken ook