STAGE02

STAGE02 is een Sportclub gelegen aan in .

Meer informatie over STAGE02 in

Stage02 is een team van vitaliteitskundigen in Veenendaal dat zich richt op jongeren. Ze geloven dat jongeren niet alleen fysieke beweging nodig hebben, maar ook training in levensvaardigheden en sociale steun om weerbaarder te worden. Ze bieden training en coaching aan met thema's als emotieregulatie, samenwerken en het maken van goede keuzes. Ouders, school, familie en vrienden worden ook betrokken bij de training en coaching. Stage02 biedt ook programma's aan voor kinderen en tieners gericht op sport, spel en zelfvertrouwen vergroten. Daarnaast bieden ze coaching en training aan tieners die vastlopen en studenten die balans willen vinden tussen studie, werk, privé en sociaal leven.

Wil je weten wat STAGE02 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STAGE02 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STAGE02? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STAGE02 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar STAGE02 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STAGE02

Bezoekers bekeken ook