STALL

STALL is een Koffiebar gelegen aan Verbindelaarsweg 138, Gebouw 22 in Ede.

Meer informatie over STALL in Ede

STALL is een creatief en maatschappelijk verzamelgebouw in Ede. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is en waar de nadruk ligt op verbinding, lokaal en duurzaamheid. In STALL bevinden zich verschillende faciliteiten, zoals het Odensehuis, een inloop-, informatie-, en ontmoetingscentrum voor mensen met dementie of geheugenproblemen, mantelzorgers, familie en vrienden. Het Odensehuis is open op maandag en dinsdag. Daarnaast is er Cravings for Greens, een plantaardige lunchroom waar je terecht kunt voor koffie, ontbijt, lunch en taartjes. Cravings for Greens is geopend van woensdag tot en met zondag. Ook worden er in STALL verschillende ambachten en workshops georganiseerd, zoals borduren, fermentatie workshops en botanische illustraties. Daarnaast zijn er Game Nights op vrijdag- en zaterdagavond, waar je kunt komen voor Magic Gathering of andere bordspellen. Boven STALL is de Kazerneloft, een ruimte geschikt voor workshops en creatieve bijeenkomsten. Voor meer informatie kun je de website van STALL bekijken.

Wil je weten wat STALL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STALL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STALL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STALL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar STALL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STALL

Bezoekers bekeken ook