Startplaats WVEde mountinbike groepen

Startplaats WVEde mountinbike groepen is een Sportschool gelegen aan Stationsplein 6 in Ede.

Meer informatie over Startplaats WVEde mountinbike groepen in Ede

Vanaf 25 november 2023 start de Veluwe Winter Competitie weer, met de laatste wedstrijd in februari 2024. Op 27 januari 2024 organiseert WV Ede samen met WV TourdeForce de wedstrijd in en rondom de Goudsberg. Daarnaast wordt op 30 september de jaarlijkse overgangstocht georganiseerd, met aansluitend een lunch, voor alle leden. Er is ook een afprijzing van de huidige voorraad WVE kleding, met 25% korting op mannenkleding en 40% korting op dameskleding. Verder wordt op 1 oktober de najaars/overgangstocht gehouden, met verschillende groepen voor MTB, gravel en toergroepen. Een toercaptain zal de route uitzetten en onderweg zal er een gezamenlijke lunch zijn op kosten van de WVEde.

Wil je weten wat Startplaats WVEde mountinbike groepen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Startplaats WVEde mountinbike groepen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Startplaats WVEde mountinbike groepen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Startplaats WVEde mountinbike groepen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Startplaats WVEde mountinbike groepen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Startplaats WVEde mountinbike groepen

Bezoekers bekeken ook