Steakhouse Amadeus Ede

Steakhouse Amadeus Ede is een Restaurant gelegen aan Wekeromseweg 1 in Ede.

Meer informatie over Steakhouse Amadeus Ede in Ede

Restaurant Steakhouse Amadeus is een Amerikaans geïnspireerd restaurant met een unieke formule. Ze bieden topkwaliteit vlees en vis, een gezellige ambiance met live muziek en een grote parkeerplaats. Bij binnenkomst valt de gezellige sfeer op, met een open keuken en een zithoek met doppinda's en een openhaard. Het menu is zeer uitgebreid met diverse gerechten, waaronder vegetarische opties en veel soorten vlees. Het restaurant probeert aan ieders wensen tegemoet te komen, inclusief dieetwensen en groepen. Ze bieden ook speciale groepsmenu's en activiteiten zoals het huren van een elektrische step. Daarnaast werken ze samen met Arnhem Angus, een lokale en duurzame vleesproducent. Het restaurant is gevestigd in Ede en is te bereiken via de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Steakhouse Amadeus Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steakhouse Amadeus Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steakhouse Amadeus Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steakhouse Amadeus Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Steakhouse Amadeus Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steakhouse Amadeus Ede

Bezoekers bekeken ook