Steaks & zo We Love Carpaccio

Steaks & zo We Love Carpaccio is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Stationsstraat 9 in Ede.

Meer informatie over Steaks & zo We Love Carpaccio in Ede

Bij Steaks&zo in Ede kunt u genieten van heerlijke gerechten en drankjes in een gezellige sfeer. U heeft de keuze tussen de onbeperkte Carpaccio tapaskaart en de A la carte menukaart. Op de tapaskaart vindt u naast diverse carpaccio gerechten ook voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Voor €33,95 kunt u de hele avond onbeperkt genieten van deze tapaskaart. Op de A la carte menukaart staan onder andere XL Carpaccio's in verschillende smaken, voorgerechten, salades, steaks, visgerechten, vegetarische gerechten en desserts. Naast carpaccio truffel en carpaccio pesto bieden ze ook luxe carpaccio, carpaccio van vis en vegetarische carpaccio aan. Op de menukaart staan ook kleine bites, voor- hoofd- en nagerechten, en er is een kinderkaart met diverse gerechten. Steaks&zo is gevestigd aan Nieuwe Stationsstraat 9 in Ede en is dagelijks geopend vanaf 16.30 uur.

Wil je weten wat Steaks & zo We Love Carpaccio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steaks & zo We Love Carpaccio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steaks & zo We Love Carpaccio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steaks & zo We Love Carpaccio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Steaks & zo We Love Carpaccio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steaks & zo We Love Carpaccio

Bezoekers bekeken ook