Stichting Edese Tennis School (Sets)

Stichting Edese Tennis School (Sets) is een Tennisleraar gelegen aan Bosrand 17 in Ede.

Meer informatie over Stichting Edese Tennis School (Sets) in Ede

Tennisacademy Van den Brink neemt vanaf 17 mei de tennislessen over op tennispark De Bosrand in Ede. Dit gebeurt nadat Hans Jorna, die 37 jaar als trainer in Ede heeft gewerkt, besloten heeft met pensioen te gaan en naar België te verhuizen. Randy van den Brink zal voornamelijk zelf de tennislessen verzorgen, en hij heeft al eerder samengewerkt met Jorna bij tennisclub ETC en een tennistoernooikamp in Oosterbeek. Men kan zich nu inschrijven voor een 8-weekse tenniscursus tussen 17 mei en 12 juli 2021. Daarnaast wordt er ook een Zomer Challenge aangeboden, een tijdelijk tennislidmaatschap van 1 juli tot 1 oktober 2021, waarbij iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met de tennissport. Het lidmaatschap kost slechts €45 voor volwassenen en €20 voor jeugd. Ook in 2020 zal Hans Jorna weer tennisles geven bij Tennisschool De Bosrand, waarbij men geen lid hoeft te zijn van Tennisclub De Bosrand. De tennislessen zullen plaatsvinden op de drie kwalitatief hoogwaardige en verlichte kunstgrasbanen van de club. Tennisschool De Bosrand is een open tennisschool, dus toegankelijk voor leden en niet-leden van alle leeftijden en afkomstig uit Ede en omstreken.

Wil je weten wat Stichting Edese Tennis School (Sets) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Edese Tennis School (Sets) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Edese Tennis School (Sets)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Edese Tennis School (Sets) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Stichting Edese Tennis School (Sets) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Edese Tennis School (Sets)

Bezoekers bekeken ook