Stichting Islamitisch Centrum Ede

Stichting Islamitisch Centrum Ede is een Moskee gelegen aan Hogerhorst 4 in Ede.

Meer informatie over Stichting Islamitisch Centrum Ede in Ede

Stichting Islamitisch Centrum Ede is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijk centrum voor zowel moslims als niet-moslims in Ede. Naast de religieuze functie fungeert de stichting ook als sociaal-cultureel ontmoetingscentrum voor de moslimgemeenschap. Daarnaast biedt de stichting educatieve, emancipatorische en culturele activiteiten aan. Hiermee vervult het centrum niet alleen de rol van gebedsruimte, maar fungeert het ook als brug tussen moslims en niet-moslims in de samenleving. Voor niet-moslims is de stichting een informatiecentrum waar ze in contact kunnen komen met moslims en informatie kunnen krijgen over de islam. In deze periode, waarin de extremistische islam veel aandacht krijgt en de negatieve beeldvorming rondom de islam sterk is toegenomen, is deze brugfunctie van groot belang.

Wil je weten wat Stichting Islamitisch Centrum Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Islamitisch Centrum Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Islamitisch Centrum Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Islamitisch Centrum Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Stichting Islamitisch Centrum Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Islamitisch Centrum Ede

Bezoekers bekeken ook