Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië

Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië is een Stichting gelegen aan Edeseweg 127B in Harskamp.

Meer informatie over Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië in Harskamp

De Stichting Kerkherstel Noszoly in Roemenië heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het herstellen van de kerk in Noszoly. In 2017 zijn ze begonnen met het bikken van de oude vloer, waarna in april van dat jaar een nieuwe vloer is gestort. In 2018 zijn er metingen gedaan om te kijken naar de staat van de kerk en in 2020 is er een nieuwe actie gestart om geld in te zamelen voor het stucen van de kerk. Het doel van de stichting is om de kerk in oude glorie te herstellen en met de steun van vrijwilligers en donateurs hopen ze dit te kunnen realiseren.

Wil je weten wat Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Kerkherstel Noszoly Roemenië

Bezoekers bekeken ook