Stichting Manege zonder Drempels

Stichting Manege zonder Drempels is een Paardrijschool/manege gelegen aan Bovenbuurtweg 50-A in Bennekom.

Meer informatie over Stichting Manege zonder Drempels in Bennekom

De kerstkaartenactie van 2023 is van start gegaan bij Manege zonder Drempels. Deze manege is speciaal opgericht voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, waar zij kunnen ontspannen en genieten van paardrijden op een speciaal huifbed. Het huifbed is een doek dat over de ruggen van twee paarden gespannen is, waar de rijder op ligt en zo op een natuurlijke manier in beweging komt. Verder is er nieuws over de samenwerking met de Alexanderschool uit Bennekom, de introductie van de nieuwe voorzitter en een inzamelingsactie voor Francerious Request. Daarnaast biedt de manege gezins- en groepsappartementen aan, die volledig ingericht zijn en plaats bieden aan respectievelijk 7 en 16 personen. Manege zonder Drempels ontvangt geen subsidies en is afhankelijk van vrijwilligers en financiële bijdragen om mensen met een ernstig meervoudige beperking te kunnen laten genieten van het huifbedrijden. Voor meer informatie en contactgegevens van de manege, zie de website.

Wil je weten wat Stichting Manege zonder Drempels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Manege zonder Drempels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Manege zonder Drempels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Manege zonder Drempels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Stichting Manege zonder Drempels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Manege zonder Drempels

Bezoekers bekeken ook