Stichting Van den Brink Rallysport

Stichting Van den Brink Rallysport is een Stichting gelegen aan Molenweg 12a in Harskamp.

Meer informatie over Stichting Van den Brink Rallysport in Harskamp

Mammoet zal opnieuw een evenementleverancier zijn voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. Het bedrijf zal een reeks mobiele kranen leveren voor het evenement, dat zal plaatsvinden op 2-4 september op het CM.com Circuit Zandvoort in Nederland. Vorig jaar leverde het bedrijf ook al kranen voor het raceweekend, waar Max Verstappen als winnaar uit de bus kwam, gevolgd door Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Dit jaar zal Mammoet opnieuw naar de locatie gaan met zes mobiele hydraulische kranen, variërend van 100-220 ton, die zullen worden gebruikt voor het herstellen van voertuigen op het circuit tijdens de trainingen, kwalificaties en racedag. De kranen worden op dinsdag van de raceweek naar de locatie gebracht en ondergaan op woensdag en donderdag grondige controles ter voorbereiding op het weekend. Mammoet is trots om deze ervaring opnieuw aan het evenement te kunnen bijdragen. Dit jaar is het het tweede van de drie momenteel gecontracteerde Dutch Grands Prix waarvoor Mammoet hersteldiensten zal leveren. De uitvoering van de overeenkomst, die in 2020 werd aangekondigd, werd uitgesteld tot het evenement van 2021 vanwege de coronapandemie.

Wil je weten wat Stichting Van den Brink Rallysport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Van den Brink Rallysport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Van den Brink Rallysport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Van den Brink Rallysport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Stichting Van den Brink Rallysport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Van den Brink Rallysport

Bezoekers bekeken ook