Summit Support

Summit Support is een Sportmasseur gelegen aan Rubensstraat 30 in Ede.

Meer informatie over Summit Support in Ede

Summit Support is een bedrijf dat mensen helpt om hun persoonlijke doelen te bereiken. Of dat nu op sportief gebied is, zoals op hoog niveau kunnen sporten, of op persoonlijk gebied, zoals pijnvrij kunnen spelen met kleinkinderen. Sanne Laagland Winder, de oprichter van Summit Support, is een gediplomeerd sportmasseur en sporttherapeut. Ze heeft altijd al interesse gehad in het menselijk lichaam en tijdens haar opleiding fysiotherapie ontdekte ze haar passie voor massage. Daarom besloot ze zich te specialiseren in sportmassage en sporttherapie. Naast sportblessures heeft Sanne ook kennis en ervaring op het gebied van fibromyalgie en CVS. Bij Summit Support kun je rekenen op professionele begeleiding om jouw 'bergtop' te bereiken.

Wil je weten wat Summit Support verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Summit Support of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Summit Support? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Summit Support het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Summit Support reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Summit Support

Bezoekers bekeken ook