Sushi Daily

Sushi Daily is een Sushi takeaway gelegen aan Keesomstraat 3 in Ede.

Meer informatie over Sushi Daily in Ede

Meld je aan bij de Osaka Bay Club voor heerlijke prijzen en exclusieve prijzen. Verwen jezelf deze herfst met onze op street food geïnspireerde feestmalen. Probeer onze heerlijk zacht gestoomde broodjes in twee smaken. Daarnaast hebben we ook Bubble Tea, gemaakt met vruchtensap voor een explosie van smaken. Sushi Daily is het sushimerk van Europa en verwent ieder jaar miljoenen liefhebbers met verse sushi. Je kunt onze kiosken vinden bij Albert Heijn in Nederland. Word lid van de Osaka Bay Rewards Club voor unieke prijzen en sushi nieuws. Ook zijn we op zoek naar franchisepartners om uit te breiden in heel Europa. Ontdek ons Kelly Loves-assortiment met Japanse en Koreaanse snacks, warme noodles en verfrissende drankjes. Bij Sushi Daily beloven we altijd verse handgemaakte sushi en gerechten te bereiden met de mooiste ingrediënten.

Wil je weten wat Sushi Daily verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Daily of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Daily? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Daily het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Sushi Daily reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Daily

Bezoekers bekeken ook