SushiMon

SushiMon is een Sushirestaurant gelegen aan Boogstraat 14 in Ede.

Meer informatie over SushiMon in Ede

Welkom bij SushiMon! Bij ons kunt u heerlijke sushi bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 103 beoordelingen, dus u kunt zelf ervaren hoe lekker onze sushi is. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. En als u sneller wilt bestellen, download dan onze app voor Android. Op onze menukaart kunt u zien welke gerechten het meest populair zijn en deze direct bestellen. Helaas is onze website op dit moment gesloten, maar wij hebben ook heerlijke specials zoals lasagne bolognese, lasagne salmone en cannelloni ricotta spinaci. Verder hebben wij ook diverse extra's zoals Grana Padano kaas, baguette kruidenboter en focaccia. Als u liever wilt afhalen, is dat ook mogelijk. Ons adres is... We hopen snel weer online te kunnen bestellen via Sitedish.

Wil je weten wat SushiMon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SushiMon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SushiMon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SushiMon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar SushiMon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SushiMon

Bezoekers bekeken ook