t Smulhuis in Otterlo

t Smulhuis in Otterlo is een Restaurant gelegen aan Harskamperweg 6 in Otterlo.

Meer informatie over t Smulhuis in Otterlo in Otterlo

Petit restaurant 't Smulhuis is geopend sinds 1 maart 2000 en wordt gerund door de familie Hu. Ze zijn gevestigd in Otterlo en bieden een gevarieerde menukaart met gerechten uit zowel de Hollandse als de Aziatische keuken. Het restaurant heeft een ruime parkeergelegenheid en in de zomermaanden is het terras geopend. Daarnaast bieden ze ook afhaalservice aan en kunnen ze catering verzorgen voor groepen vanaf twintig personen. Het restaurant is elke dag geopend van 11:00 tot 22:00 uur, maar de keuken sluit om 21:30 uur.

Wil je weten wat t Smulhuis in Otterlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Smulhuis in Otterlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Smulhuis in Otterlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Smulhuis in Otterlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar t Smulhuis in Otterlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Smulhuis in Otterlo

Bezoekers bekeken ook