t Zusje Ede

t Zusje Ede is een Tapas restaurant gelegen aan Nieuwe Stationsstraat 13A in Ede.

Meer informatie over t Zusje Ede in Ede

t Zusje is een tapas restaurant in Ede waar je kunt genieten van een bourgondisch genietmoment. De openingstijden zijn dagelijks van 16:00 tot 23:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen is er ook een bourgondische lunch vanaf 12:00 uur. Tijdens bepaalde feestdagen is het restaurant gesloten. Het restaurant bevindt zich aan de Nieuwe Stationsstraat 13A in Ede en er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt. Om je bezoek aan 't Zusje Ede compleet te maken, kun je genieten van de prachtige natuur op de Veluwe of de historische militaire geschiedenis ontdekken in het Platform Militaire Historie. Als je last minute wilt reserveren, kun je op de website kijken of er nog plek is op de gewenste dag en locatie. Daarnaast is 't Zusje op zoek naar nieuwe medewerkers die gasten willen verrassen en verwennen.

Wil je weten wat t Zusje Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Zusje Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Zusje Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Zusje Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar t Zusje Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Zusje Ede

Bezoekers bekeken ook