Tandarts Ede

Tandarts Ede is een Tandarts gelegen aan Arnhemseweg 10A in Ede.

Meer informatie over Tandarts Ede in Ede

Tandarts Ede is een tandartspraktijk waar deskundige tandheelkunde en alle specialismen onder één dak te vinden zijn. De praktijk heeft zeer ruime openingstijden, 6 dagen per week geopend, ook 's avonds en op zaterdag. Ze nemen nieuwe patiënten aan en hebben geen wachtlijst. Interesse? Je kunt je aanmelden via het formulier op hun website. Verder zijn ze op zoek naar tandartsassistenten om bij hen te werken. Op zondag 20 maart is het Wereld Mondgezondheidsdag en Tandarts Ede wijst erop dat nog altijd 2 op de 3 kinderen voor hun 18e verjaardag minstens één gaatje hebben, wat volgens hen niet nodig is. Nederlandse tandartsen maken zich zorgen omdat zo'n 600.000 kinderen nooit naar de tandarts gaan. Er zijn ook positieve reviews te vinden over de praktijk, waarin wordt vermeld dat het een moderne praktijk is met fijne persoonlijke benadering en goede openingstijden. De contactinformatie van de praktijk is te vinden op hun website, evenals de ruime openingstijden en informatie over spoedgevallen.

Wil je weten wat Tandarts Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Tandarts Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts Ede

Bezoekers bekeken ook