TapAsia

TapAsia is een Aziatisch restaurant gelegen aan Maandereind 109 in Ede.

Meer informatie over TapAsia in Ede

TapAsia is een Aziatisch tapasrestaurant in Ede waar je eindeloos kunt genieten van heerlijke Aziatische gerechten. Ze bieden zowel dine-in als take-away opties aan. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en je kunt zowel met z'n tweeën als met grote groepen genieten van onbeperkte Aziatische gerechten voor een vaste prijs. Ze hebben een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi, grillgerechten en desserts. Ook voor vleesliefhebbers hebben ze meer dan 120 gerechten om uit te kiezen. De prijzen variëren van €29,50 per persoon op dinsdag t/m donderdag tot €32,50 per persoon op vrijdag, weekend en feestdagen. Kinderen van 3 jaar en jonger eten gratis. Je kunt ook gerechten bestellen voor bezorging of afhalen. Reserveren kan via de website of telefonisch. Het restaurant biedt ook een filmarrangement aan, waarbij je voor slechts €8 extra een bioscoopkaartje kunt krijgen. Het menu heeft een breed assortiment aan Chinese, Japanse en Thaise gerechten, inclusief vegetarische opties. Het restaurant heeft verschillende openingstijden voor dine-in, afhaal en bezorging.

Wil je weten wat TapAsia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TapAsia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TapAsia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TapAsia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar TapAsia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TapAsia

Bezoekers bekeken ook