Tennisvereniging Keltenwoud

Tennisvereniging Keltenwoud is een Tennisvereniging gelegen aan Langschoterweg 9 in Bennekom.

Meer informatie over Tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom

In het artikel worden verschillende onderwerpen besproken. Er zijn nieuwe bestuursleden benoemd tijdens de ALV. De recreatiecommissie organiseert gezelligheidstoernooitjes in de winter. Er wordt een Foute Party toernooi georganiseerd op 10 en 11 november. De top 3 spelers in padel zijn bekend gemaakt, namelijk Jillis Baggerman, makelaardij ClubLadder. De jeugdcommissie heeft een geslaagd zomerfeest gehad. Het 'Inloop padel' evenement wordt tijdelijk stopgezet. Er is een succesvol AH Open Tennistoernooi en Savetech Open Padeltoernooi geweest. Er is een rolstoeltennis clinic gehouden op 14 september. Er is een wintertennis damesdubbel competitie en er is de mogelijkheid om banen te reserveren of te huren. Tot slot wordt er informatie gegeven over bedrijfsevenementen bij Keltenwoud, zoals padel clinics en meer.

Wil je weten wat Tennisvereniging Keltenwoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisvereniging Keltenwoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisvereniging Keltenwoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisvereniging Keltenwoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Tennisvereniging Keltenwoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisvereniging Keltenwoud

Bezoekers bekeken ook