Tennisvereniging Teskwik

Tennisvereniging Teskwik is een Tennisvereniging gelegen aan Langekampweg 10 in Ede.

Meer informatie over Tennisvereniging Teskwik in Ede

T.C. Teskwik is een tennisclub in Ede die al sinds 1978 bestaat. Ze staan bekend om hun gezelligheid, sportiviteit en plezier. Iedereen is welkom, van jong tot oud en van beginner tot gevorderd. De club heeft 4 gravelbanen en 2 kunstgrasbanen waar je een balletje kunt slaan. Daarnaast kunnen leden ook jeu de boules spelen. Teskwik heeft 250 leden en er worden regelmatig tennislessen, competities en toernooien georganiseerd. Het is een plek waar vrijwilligers, spelers, commissies en het bestuur samenwerken om van de club een thuis te maken. Teskwik is niet alleen een tennisclub, het is meer dan dat.

Wil je weten wat Tennisvereniging Teskwik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisvereniging Teskwik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisvereniging Teskwik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisvereniging Teskwik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Tennisvereniging Teskwik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisvereniging Teskwik

Bezoekers bekeken ook