The Tosti Club Otterlo

The Tosti Club Otterlo is een Broodjeswinkel gelegen aan Dorpsstraat 4a in Otterlo.

Meer informatie over The Tosti Club Otterlo in Otterlo

Bij The Tosti Club kan je de hele dag door terecht voor ontbijt, lunch of een snelle hap. Naast verschillende tosti's kan je ook genieten van gerechten zoals acaï smoothiebowls, pancakes en granola met yoghurt. Daarnaast is er ook een selectie van warme dranken met gebak, zoals de Red Velvet fudge cake. Een uniek aspect van The Tosti Club is dat er niets wordt weggegooid, zelfs de korstjes niet. Deze worden namelijk naar de kinderboerderij gebracht. Kom dus gezellig langs bij The Tosti Club en geniet van al het lekkers dat zij te bieden hebben.

Wil je weten wat The Tosti Club Otterlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Tosti Club Otterlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Tosti Club Otterlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Tosti Club Otterlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar The Tosti Club Otterlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Tosti Club Otterlo

Bezoekers bekeken ook