Toegankelijk Online

Toegankelijk Online is een IT-consultancy gelegen aan Sint Hubertus 35 in Ede.

Meer informatie over Toegankelijk Online in Ede

Samen met Toegankelijk Online maken we het web toegankelijk voor iedereen. Helaas is meer dan 90% van alle websites niet digitaal toegankelijk, wat problemen oplevert voor 1 op de 5 mensen. Bij Toegankelijk Online kun je terecht voor onafhankelijk onderzoek naar de toegankelijkheid van je website of app. Daarnaast bieden ze advies en consultancy om informatie op een toegankelijke manier aan te bieden. Ook geven ze trainingen om up-to-date te blijven met digitale toegankelijkheid. Verder helpen ze organisaties met het toegankelijk maken van documenten en benadrukken ze het belang van digitale toegankelijkheid voor het MKB. Het maken van een toegankelijke website heeft ook voordelen voor SEO, omdat het de leesbaarheid voor zoekmachines verbetert. Ten slotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Toegankelijk Online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toegankelijk Online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toegankelijk Online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toegankelijk Online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Toegankelijk Online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toegankelijk Online

Bezoekers bekeken ook