Toko Fennis

Toko Fennis is een Afhaalrestaurant gelegen aan Kolkakkerweg 85 in Ede.

Meer informatie over Toko Fennis in Ede

Toko Fennis is een Aziatische toko die verse groenten, kant-en-klare snacks en gerechten, cateringdiensten en meer dan 1000 Aziatische producten aanbiedt. De vitrine van de toko is gevuld met heerlijke kant-en-klare snacks en gerechten zoals spekkoek, loempia's en rendang. Voor speciale gelegenheden biedt Toko Fennis complete catering aan, inclusief maaltijden en hapjes. In de winkel zijn meer dan 1000 Aziatische producten verkrijgbaar, afkomstig uit verschillende landen zoals Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname. Daarnaast worden veel verse Aziatische groenten in Nederland gekweekt en direct in de winkel verkocht, zoals paksoi, kangkung en kruiden zoals citroengras en gember. Toko Fennis is opgericht in 1964 door Frans en Els Fennis en is uitgegroeid van een avontuur achterin een auto tot een uitgebreide toko.

Wil je weten wat Toko Fennis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toko Fennis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toko Fennis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toko Fennis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Toko Fennis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toko Fennis

Bezoekers bekeken ook