Ton's Blokhut

Ton's Blokhut is een Eetcafé gelegen aan Dorpsstraat 205 in Lunteren.

Meer informatie over Ton's Blokhut in Lunteren

Ton's Blokhut is een eet- en lunchhuis in Lunteren waar 30 gasten kunnen genieten van culinaire gerechten. Op het menu staan verschillende opties zoals schnitzel, kipsaté, kindermenu's en vegetarische gerechten. Daarnaast is er ook draadloos internet en de beste koffie voor zakelijke lunches. Het eten kan worden meegenomen door te bestellen via een bestelzuil of bij de kassa. Zodra het eten klaar is, wordt het omgeroepen en kunnen gasten het ophalen. Warme en koude dranken worden aan tafel gebracht. Op de website van Ton's Blokhut is bijna alle informatie te vinden en er is ook een cafetaria website waar online besteld kan worden. Het eetcafé staat bekend om de gezelligheid en topkwaliteit.

Wil je weten wat Ton's Blokhut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ton's Blokhut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ton's Blokhut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ton's Blokhut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ton's Blokhut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ton’s Blokhut

Bezoekers bekeken ook