Ton van Kooten Fotografie en Videografie

Ton van Kooten Fotografie en Videografie is een Fotograaf gelegen aan Scheivoor 10 A in Ederveen.

Meer informatie over Ton van Kooten Fotografie en Videografie in Ederveen

Ik ben een fotograaf en videograaf die dol is op licht. Ik geniet intens van natuurlijk licht en speel graag met licht in mijn foto's en video's. Ik werk het liefst met bestaand licht om de sfeer van het moment zo goed mogelijk vast te leggen. Als het nodig is, maak ik gebruik van mijn mobiele studio set om extra belichting toe te voegen bij bedrijfsfotografie. Mijn favoriete stijl is journalistiek, waarbij ik alle momenten vastleg zoals ze zich op dat moment voordoen, zonder geposeerde foto's. Mijn doel is om de focus op jou of jullie te leggen en om alle details vast te leggen, zodat het verhaal van de dag zichtbaar wordt. Ik bied verschillende soorten fotografie en videografie aan, zoals bedrijfsfotografie, portretfotografie, bruidsfotografie en productfotografie. Daarnaast maak ik ook foto's bij begrafenissen, omdat ik het belangrijk vind om ook die kwetsbare momenten vast te leggen. Mijn portfolio op mijn website geeft een overzicht van mijn werk, maar er is natuurlijk nog veel meer. Je kunt contact met mij opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Ton van Kooten Fotografie en Videografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ton van Kooten Fotografie en Videografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ton van Kooten Fotografie en Videografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ton van Kooten Fotografie en Videografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ton van Kooten Fotografie en Videografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ton van Kooten Fotografie en Videografie

Bezoekers bekeken ook