Topslagerij Ab van Leeuwen

Topslagerij Ab van Leeuwen is een Slagerij gelegen aan Molenparkweg 1 in Lunteren.

Meer informatie over Topslagerij Ab van Leeuwen in Lunteren

Bij Topslagerij Ab van Leeuwen in Lunteren kun je terecht voor heerlijk en verantwoord vlees. Ze zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van het vlees begint bij de inkoop, daarom kopen ze hun vlees alleen in bij vertrouwde adressen om de kwaliteit te waarborgen. Ze halen hun runderen bij hun eigen mester in Harskamp, die het vlees niet levert aan supermarkten. De slagerij bestaat al sinds 1923 en is in 1985 op de huidige locatie geopend. Ze hebben een uitgebreid assortiment dat altijd vers is en voldoen aan de strengste voedselveiligheidsregels en hygiënevoorschriften. Je kunt bij hen ook sparen met Piggy. Het enthousiaste team staat dagelijks klaar om kwaliteit en service te bieden.

Wil je weten wat Topslagerij Ab van Leeuwen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topslagerij Ab van Leeuwen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topslagerij Ab van Leeuwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topslagerij Ab van Leeuwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Topslagerij Ab van Leeuwen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topslagerij Ab van Leeuwen

Bezoekers bekeken ook