Troll Nordic Sports

Troll Nordic Sports is een Sportclub gelegen aan Langekampweg 6 in Ede.

Meer informatie over Troll Nordic Sports in Ede

Troll Nordic Sport is een sportvereniging in de Gelderse Vallei die zich richt op langlaufers, rolskiërs, cross skaters, nordic walkers, biatleten en andere liefhebbers van noordse sporten. Ze organiseren wekelijkse Sneeuwfit trainingen waarbij verschillende aspecten van fitheid worden getraind. Daarnaast worden er regelmatig tochten georganiseerd in de omgeving van Ede en Wageningen en nemen ze deel aan toertochten en wedstrijden bij andere verenigingen. Iedereen kan op haar of zijn eigen niveau sporten en alle activiteiten vinden buiten plaats.

Wil je weten wat Troll Nordic Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Troll Nordic Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Troll Nordic Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Troll Nordic Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Troll Nordic Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Troll Nordic Sports

Bezoekers bekeken ook