Turkse Moskee Ede

Turkse Moskee Ede is een Moskee gelegen aan Verlengde Blokkenweg 12 in Ede.

Meer informatie over Turkse Moskee Ede in Ede

Welkom op de website van HDV Ede Ulu Camii. Er is een betaalverzoek gemaakt voor het boren van een waterput in Afrika. Verder wordt er een programma georganiseerd ter ere van de Çanakkale-overwinning en de jeugd, waarbij alle jongeren worden uitgenodigd. Daarnaast kunnen kinderen zich inschrijven voor online Turkse en religieuze lessen. Ook zijn de inschrijvingen voor Turkse lessen begonnen. Ten slotte is er informatie te vinden over de gebedstijden en kan er een donatie worden gedaan.

Wil je weten wat Turkse Moskee Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turkse Moskee Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turkse Moskee Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turkse Moskee Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Turkse Moskee Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turkse Moskee Ede

Bezoekers bekeken ook