Turnclub PiT Lunteren

Turnclub PiT Lunteren is een Turncentrum gelegen aan Wormshoefweg 4 in Lunteren.

Meer informatie over Turnclub PiT Lunteren in Lunteren

Turnclub PiT is een professionele en pittige turnclub die een veilig sportklimaat biedt. Ze moedigen hun leden aan om groot te dromen, hard te werken en nooit op te geven. Bij PiT kunnen mensen trainen via het sportfonds en genieten van een gepassioneerde en professionele presentatie. Ze hebben ook een video die je kunt bekijken om een idee te krijgen van wat ze te bieden hebben. Dus als je geïnteresseerd bent om mee te doen, ben je van harte welkom bij Turnclub PiT!

Wil je weten wat Turnclub PiT Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turnclub PiT Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turnclub PiT Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turnclub PiT Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Turnclub PiT Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turnclub PiT Lunteren

Bezoekers bekeken ook