Tuxis Internet Engineering

Tuxis Internet Engineering is een IT-consultancy gelegen aan Darwinstraat 29D in Ede.

Meer informatie over Tuxis Internet Engineering in Ede

Bij Tuxis kunt u rekenen op een betrouwbare cloudinfrastructuur die flexibel en op maat gemaakt is. Door het gebruik van software defined technieken zijn de oplossingen van Tuxis van hoge kwaliteit en kostenefficiënt. Het beheer van de infrastructuur wordt volledig overgelaten aan specialisten. Tuxis biedt verschillende mogelijkheden voor ambitieuze bedrijven, zoals de Virtual Private Server waarbij u gebruik maakt van de cloud capaciteit van Tuxis en alles centraal beheert via één portaal. Daarnaast is er de Dedicated Proxmox Server waarbij u een virtueel datacenter krijgt voor een vast bedrag per maand en optimale vrijheid heeft in de configuratie van uw cloud. Ook heeft Tuxis de Tuxis Corporate Cloud (TCC), een high-end private cloud met hoge beschikbaarheid en ultieme vrijheid in de inrichting van uw infrastructuur. Daarnaast is er de Tuxis Corporate Cloud Edge, een vergelijkbare oplossing maar dan op een locatie naar keuze. Tuxis heeft al verschillende klanten geholpen, zoals Erdee Media Groep, VDP Automation, Let Things Talk, CTRL+ICT, Totaalnet Internet Works B.V., Van Vlodrop IT, Irwo Solutions, Cyberfusion, Penstore, and CoDesk. Deze klanten zijn tevreden met de oplossingen van Tuxis vanwege de beschikbaarheid, stabiliteit, schaalbaarheid en veiligheid die geboden worden.

Wil je weten wat Tuxis Internet Engineering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tuxis Internet Engineering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tuxis Internet Engineering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuxis Internet Engineering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Tuxis Internet Engineering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tuxis Internet Engineering

Bezoekers bekeken ook