Ut Sporthuus

Ut Sporthuus is een Sportclub gelegen aan Wormshoefweg 6 in Lunteren.

Meer informatie over Ut Sporthuus in Lunteren

Onze sporthal wordt regelmatig gebruikt door verschillende vaste gebruikers, zoals sportverenigingen en scholen. Zij maken gebruik van de gymzalen en de turnzaal voor trainingen en wedstrijden. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten die plaatsvinden in de sporthal, zoals tv-opnames, evenementen, kinderfeestjes en familietoernooien. Als u geïnteresseerd bent in het huren van de sporthal, kunt u contact opnemen met onze beheerder Pascal Hylkema. Hij is het aanspreekpunt voor vragen over zaalbeheer en verhuur.

Wil je weten wat Ut Sporthuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ut Sporthuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ut Sporthuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ut Sporthuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Ut Sporthuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ut Sporthuus

Bezoekers bekeken ook